Kylling green curry


Dagens suppe ble mesterlig tilberedt på en regntung onsdag. Kokken hadde hentet litt thailandsk inspirasjon for anledningen.

Suppa var kokoskremete med crunchy grønnsaker og deilig kylling. Den var akkurat passe spicy med et fint (og betydelig) innslag av koriander. 
Ingredienser

  • Kokosfløte
  • Kokosmelk 
  • Green curry paste
  • Kyllinglår
  • Fennikel
  • Sjampinjong
  • Aspargesbønner
  • Koriander
  • Vårløk


Sagt om suppen:

  • Den er mettende, men ikke bråmettende
  • Det er lurt å ha litt sukker sammen med curry pasten
  • Det svir! Men bare litt
  • Kyllingen ble nesten som pulled chicken
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s