Gulrotsuppe med blodappelsin

Ingen onsdag uten suppe!

image

 

Davidsenhuset serverte gulrotsuppe denne onsdagen. En kjapp og enkel suppe å lage. Prinsippet er: stek/kok grønnsaker i kraft/buljong, blend/stavmiks og smak til. Litt kokosmelk ble tilsatt for konsistensens skyld.

imageIngredienser:

gulrot

sjalottløk

hvitløk

chili

ingefær, revet

saft og revet skall av blodappelsin

kokosmelk

fond

til servering:

timiaaan og blodappelsin til å presse over.

image

Suppen var mettende, fyldig, søt og frisk. En slager når man har det travelt!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s