Grønn suppe med feta

For aller første gang samlet suppegjengen seg i Lilleheia. Suppegjestene kom til ett dekket bort på det nye kjøkket, og alle var spente. Det gikk nemlig rykter om at suppen var i grenseland for suppe.
SONY DSC
Ingredienser:
– purre
– asparges
– grønne bønner
– erter
– kraft av kylling

Tilbehør:
– fetaost
– mynte
– revet sitronskall
– Foccacia

Suppen ble valgt på grunn av tilbehøret, og spesielt fetaosten. Det var mye smak i suppen i seg selv, og tilbehøret var med på å sette en ekstra spiss, spesielt mynte.
Det var svært lite væske i suppen, så suppen utfordret suppekonvensjonene om hvorvidt suppen egentlig er en suppe. Den ville egnet seg godt som en forrett eller som tilbehør til en god biff.
Det var den enkleste suppa suppekokkene noen gang hadde lagd.
SONY DSC
Sagt om suppen:
– Det er egentlig rart at vi ikke har funnet en definisjon for suppe!
– Ja, her var det mye grønt!
– Dette er ikke en konservativ suppe!

Gjestekommentar fra Fru Børøya:
– Dette var ei tørrlagt suppe!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s