Butternut nut butter soup

DSC_2003

Høsten fortsetter sitt inntog i vår lille by og i dag var det gråvær og regn. Da er det viktig at suppemenyen står til forholdene, og den gjorde det virkelig i dag. Suppekokkene i Holtengården valgte å basere dagens suppe rundt en grønnsak som er i sesong denne onsdagen.

DSC_1988

Suppen heter butternut nut butter soup, og oppskriftsmakerne var sikkert fornøyd med ordspillet. Som den observante leser kan lese (Eller gjette) seg fram til, er suppen basert rundt Butternut squash (smørgresskar/vintergresskar) og peanut butter (peanøttsmør). Kanskje en spesiell variant, men like fullt en vellykket en.

Suppen var forholdsvis lett å lage, men anbefales ikke til suppekokker med dårlig tid. Det tar nemlig en stund å koke vintergresskar

Ingredienser
– vintergresskar
– løk
– hvitløk
– ingefær
– kyllingfond
– peanøttsmør
– koriander
– chili
– salt
– pepper

DSC_2019

Sagt om suppen:
– Nu borra de i suppa (om blending)
– Den VAR mettende
– Mrmrmgmrmhmgmf!!!
– Hva var det for en lyd?
– Smaken av peanøtter ble liksom glemt underveis

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s