Spinatsuppe med egg og bacon

I dag var det bare fire (fem) suppespisere som møtte opp i Snorres vei, et stor kontrast til forrige ukes suppelangbord. Suppekokken hadde en suppeangst-fri kveld, og feiret dessuten at det er ett år siden hun flyttet til den vesle byen vår.
sup 023

Da gjestene ankom la de raskt merke til tilbehøret. Har man mer enn 1 sort (i dette tilfellet både rømme og bacon og til og med egg) er det gjerne et tegn på at man ikke har tro på sin egen suppe. Vi skjønte raskt at mengden tilbehør var en del av oppskriften da suppekokken røpte navnet på suppen.

Ingredienser:
Spinat
Hvitløk
Sjalottløk
Chili
Hønsefond
Salt og pepper

Tilbehør:
Egg
Bacon
Rømme
Hvitløksbaguetter
sup 026

Suppekokken synes det var en trivelig suppe å lage. Det var få ingredienser å forholde seg til, og det var nesten ingenting å kutte opp. Alt gikk litt raskere enn planlagt, men suppen ble muligens bedre og rundere i smaken av å putre litt ekstra.

Da suppen kom i skåla var fargen helt fantastisk – en dyp grønn. Smaken var rund og fin, og chilien ga et varmt kick i magen og halsen. Det ble kommentert at suppen hadde et veldig sunt utseende. Har man en helsefrik i familien kan man trygt servere denne.
sup 028

Sagt om suppen:
– Den var kul og annerledes
– Suppa spaisa og laisa det opp!
– Den var sterkere på andre servering.
– For en farge! Det ser ut som skogtrollsuppe!
– Bacon!!!
– Det hadde vært godt med kantarell til denne

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s