Rød gazpacho

Da vi samlet oss til suppe i Elvebakken, åpnet vi ballet med å slå fast: Det e her! Allerede i gangen var det en herlig suppeduft, og alle var veldig suppesultne. Da suppa ble hentet frem fra kjøleskapet skjønte vi at det var en sommerlig Gazpacho vi skulle få.

_DSC3596

Suppen hadde en nydelig rød farge. Siden den så litt tynn ut hadde suppevertene bestemt seg for å triple oppskriften. Det viste seg at suppen var veldig veldig mettende, men enkelte suppegjester forsynte seg 4 ganger, og det meste ble spist opp.

Ingredienser:
– Agurk
– Rød og gul paprika
– Tomat
– Tomatpuré
– Hvitløk
– Chili
– Rødvinseddik

_DSC3591

Selv om suppen var kald, hadde suppekokkene brukt litt varme til å mykne noen av ingrediensene i pannen. Etter mykningen var det bare å blende ingrediensene og spe dem med vann. Resultatet var en kraftig, frisk og smakfull suppe, som umiddelbart falt i smak hos gjestene. Siden grønnsakene ikke var kokt var det litt knas i suppa, noe som var veldig godt. Det ble kommentert at avokadobiter hadde vært nydelig i suppa. Vi hadde serranoskinke og maldonsalt, og det salte tilbehøret passet veldig godt med den spanske smaken. Gjestene opplevde litt suppesjokk, siden kombinasjonen av veldig frisk og veldig mettende er ganske uvanlig.

Terningkast: En smakfull femmer

_DSC3591

Sagt om suppen:
– Jeg blir snakkesalig av denne suppen.
– Hvor er saltet?
– Det e her!
– Jeg sier det med Tørrgunders: Gasp-atchoo!
– Suppa blir bare bedre jo lenger ned i skåla jeg kommer!
– Hvor er smøret?
– Det e her!
Dagens gjestekommentar fra Gløggdronningen:
– Det lukter pizza!

Dagens gjestekommentar fra Prinsesse Lilleheia:
– Denne suppen var veldig kald!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s