Kremet maissuppe med chorizo

Det var en kald og hustrig sommerdag i den lille byen vår, og vi gledet oss stort til varm suppe. Den siste av sitt slag i Villaveien, en gul og spennende meksikanskinspirert sådan. Ikke en spesielt tradisjonell suppefarge. Vi var samlet hele ti suppesultne gjester, alle med god appetitt. Suppen var mild, søt og litt frisk, mens chorizoen gav den et krydret piff. I tillegg hadde suppen en lett, men kremete konsistens, det gikk an å spise mye av den, og så ble man bråmett.

SONY DSC

Suppen bestod av:
Mais
Sjalottlauk
Kvitlauk
Chili
Potet
Lime
Kyllingbuljong
Fløte

Tilbehør:
Maiskorn
Stekt chorizo
Hvitløksbaguetter

SONY DSC

Suppen virket enkel og grei å lage, men det tok mye lenger tid å kutte opp ingrediensene enn først antatt. Med ekstra stæsj kunne den ha blitt som taco! Et godt utgangspunkt for den kreative kokk.

SONY DSC

Sagt om suppen:

-I rett vinkel kan det se ut som veldig mye Thousand Island.
-Det smaker smeltede tacoskjell.
-Den har en deilig farge!

Dagens gjestekommentarer :
Herr Softis Med Strø Takk: -Takk for meg.
Herr Stasjonsboer A6: -Det var god konsistens og den var mettende. Det var godt med litt harde biter.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s