Zuppa di patata med serrano og bruschetta

Våren har omsider begynt å gjøre sitt inntog i vår lille by. Med 8-10 plussgrader – det lokalavisa beskriver som sommertemperaturer – og tilfeldige rød-dager strødd tilfeldig utover ukene, er mai et faktum. Dette måtte vi selvfølgelig markere med dagens suppe. Vår forplikter nemlig, og i dag lot vi oss inspirere kraftig.

SONY DSC  Ingredienser:

– Serranoskinke
– Potet
– Purreløk
– Hvitløk
– Grønnsaksbuljong
– Worcestersaus
– Kajennepepper

Tilbehør:
– Tomat
– Olivenolje
– Olivenbrød

Oppskriften kom faktisk fra Rema 1000, men klokket likevel ikke inn under 100-lappen – sjokkerende!

SONY DSC

Dagens suppe het Zuppa di patata. Denne vakre, lyse suppen ble servert med serranoskinke og bruschetta og aldeles nydelig strimlet purreløk som garnityr. Den milde smaken av potet og purreløk gjorde dette til en veldig lett opplevelse, selv om en anelse cayennepepper gjorde at suppen ikke mistet piffen. Konsistensen var myk og fløyelsaktig, akkurat slik vi liker den.

SONY DSC

Sagt om suppen:
– Den var lett, men samtidig tung.
– Jeg har spist fire porsjoner… Jeg kunne lett tatt to til

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s