Hot kyllingsuppe

En vinterlig vårdag samlet vi oss i Villaveien for å innta en herlig hot kyllingsuppe. En svigersøster tipset om oppskriften, som skulle vise seg å bli en suksess hos suppegjengen. En deilig duft av eple og karri møtte oss da med ett døren ble åpnet.

SONY DSC

Ingredienser:
– Kyllingfilet
– Eple
– Løk
– Hermetiske tomater
– Smør
– Karri
– Matfløte
– Grønnsaksfond
– Sukker

Tilbehør:
– Persille
– Rømme
– Baguetter

SONY DSC

Smaken var like deilig som den luktet. Vi syns smaken var indiskinspirert, men ikke særlig hot. Det var godt med ordentlige biter i suppen av eple og kylling. Det er godt med noe å tygge på i en middagssuppe. Eplene bidro til at suppen smakte litt søtsyrlig. Alle gjestene forsynte seg flere ganger, og flere syntes det var litt trist å bli mett. Suppen var enkel å lage. Eple og løk ble kuttet i i en fei, mens kyllingfileten ble skjært for seg.

SONY DSC

Sagt om suppen:

– Eple og karri er en god kombinasjon
– Kanskje hot refererer sexy heller enn sterk
– Fargen er ganske hot
– Den va go!
– Veldig mange gode smaker på en gang
– Fin avrunding på smaken

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s