Grønn suppe med svinekjøtt

Det er influensatid i den lille byen vår, derfor var det bare fire suppemedlemmer til stede i Elvebakken for å innta kveldens herlighet: Suppeonsdag-historiens grønneste suppe, med suppeonsdaghistoriens minste antall ingredienser.

DSC_0195

Suppekokkene hadde googlet «enkel suppe» for å komme fram til dagens oppskrift, og enklere kan det vel knapt bli? Erter og grønnsaksfond kokt sammen, deretter most sammen med krydderet. Nam nam!

Ingredienser:
– frosne erter
– fond

Tilbehør:
– Stekt svinekjøtt i strimler
– Mais

(ja, det var faktisk det)

DSC_0198

Det første som slo suppegjestene var den nydelige fargen. Suppen var supergrønn, og så helt fantastisk ut. Det neste var hvor fint tilbehøret passet til suppen. Vi var veldig spente på smaken, men den viste seg å være veldig fyldig, frisk og mild. Konsistensen føltes tykk og kremete, og suppen var ganske kompakt å spise. Den knasende følelsen av maisen, var helt rett oppi suppen. Med litt salt på toppen var det helt nydelig (red.anm: Kanskje et dryss av bacon ville løftet denne suppen opp i suppehimmelen?).

Terningkast: 5

DSC_0196

Sagt om suppen:
– det var en frisk smak av erter
– jaha, hva er da en ufrisk smak av erter?
– deilig med ekstra salt i!
– det skulle vært litt mer….

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s