Gresskarsuppe

Suppe ble i dag disket opp i Elvebakken. Det var en gul og fristende herlighet som møtte oss ved bordet. Gresskarsuppe! På toppen var det bacon, alltid et positivt suppetillegg. Vi var alle enige om at fargen var knall, og i riktig ende av suppeskalaen. Siden vi ikke spiste gresskar på hallowe’en, var det i dag spennende å prøve en ny og eksotisk smak.

Suppen bestod av:

  • Gresskar
  • Løk
  • Gulrot
  • Grønnsaksfond
  • Kokosmelk
  • Parmesan (ikke for mye av denne, se Zucchinisuppe)
  • Chili
  • Muskat
  • Havsalt

Tilbehør: Bacon!

Suppen var forholdsvis enkel å lage, men gresskaret var litt hardt å skjære opp. Prosessen tok til sammen cirka en time.

Terningkast: En sterk, men mild og kremete femmer.

Sagt om suppen:
– Dette er definisjonen av kremete!
– Når jeg tenker meg om så må jeg faktisk si at bacon er alt du trenger!
– Den er både mild og snill og sterk.
– Suppesaligheita senka sæ.
– E det meir suppe? E DET MEIR SUPPE?
– Skal vi sove nu?

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s