Zucchinisuppe

Tid for suppe igjen, vi har gledet oss en hel uke! Siden noen suppegjøker har trukket sørover på ferie, benytter resten av oss sjansen til å få i oss store mengder melkeprodukter. Oppskriften kommer fra en av kokkene på Miscela. Takk for tipset!

Suppen bestod av:

Squash
Løk
Hvitløk
Grønnsaksfond
Kremfløte
3 trekanter (!) parmesanost

Det mest problematiske med denne suppen var at den skulle siles for å unngå osteklumper. Dette var ingen enkel oppgave.Det er vanskelig å vite hvordan resultatet egentlig skulle bli. Suppen fikk en tykk og kremete konsistens. Den var blendet med mikser, men var litt kornete. Smaken av parmesan var fremtredende. Vi hadde focaccia og litt basilikum til. Etter første skål tenkte vi at det gikk bra å ta litt til, men dette viste seg å ikke stemme. Det er mer enn nok med en porsjon.

Sagt om suppen:

-Kjempegod!
-Wow! Den smaker parmesan.
– (salig suppestillhet)
-Den var mektig.
-Men den var god.
– Det er som å spise en fondue.

Dagens cheesy kommentar: Den var mektig god.

Terningkast: 4

Advertisements

One thought on “Zucchinisuppe

  1. Tilbaketråkk: Gresskarsuppe | SUPPEONSDAG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s