Gul fiskesuppe

Suppeonsdag-debut: For første gang inntok vi suppe i Villaveien! På menyen stod suppeonsdags første fiskesuppe. Det ble ikke en tradisjonell hvit suppe, men en gul herlighet.

Dagens suppe var fra en velprøvd oppskrift, men var tidligere uprøvd blant suppeonsdags medlemmer. Den gule fargen kommer fra gurkemeie, med ekstra fargepiff fra tomat og laktosefri fløte. Den tar ikke så lang tid å tilberede – basen er rimelig lettkokt, og fisken skal bare trekke noen minutter mot slutten av koketiden.

Ingredienser:
– torsk/sei
– tomatpuré
– løk
– purre
– fløte
– hvitløk
– buljong/fiskekraft
– eplejuice
– gurkemeie
– flådde tomater

Førsteinntrykket av suppen var veldig bra. Fargen var nydelig, og konsistensen var veldig fin. Vi var også veldig imponert av de nydelig suppeskålene, og den lekre serveringen. Suppen hadde en frisk tomatsmak, men var samtidig kremete – resultatet var en mild og god suppe med en smak man ikke lett blir lei av. Vi endte med å spise flere prosjoner enn vi kanskje burde ha gjort. Det var en su(p)permett og suppesalig gjeng som ønsket fru Villaveien velkommen i klubben.

Karakter: 6

Sagt om suppen:
– Æ e mætt…. men æ må spis litt mer!
– Det var nydelig med persille.
– Hurra! Endelig en fiskesuppe!

Dagens gjestekommentar fra frøken Elgsetergate:
– Jeg er stappet! Ikke sitér meg på det!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s