Gazpacho

10-suppersjubileum!!

Vi feirer vårt tiende blogginnlegg med den første kalde suppen i hele suppeonsdags historie. Denne suppen ble planlagt til denne datoen siden det er sist i mai, og sommeren er på vei. Tanken var at det skulle bli godt med en kald suppe på en varm dag. Naturen valgte dessverre også å slå til med noe kaldt i dag – masse nysnø og og haglebyger gjennom hele dagen. Suppelocation denne dagen var 1. etasje i Davidsenhuset.

Ingredienser:
Tomat
Agurk
Purre
Grønn paprika
Rød paprika
Buljong
Olivenolje

Krydder og garnityr:
Salt
Pepper
Hakket paprika
En agurkskive
Isbiter

Det var mye smak i denne suppen, og konsistensen var god. Vi hadde valgt å ikke flå tomatene, men det gjorde ikke noe. Vi slo fast at den kunne blitt bedre med en annen type buljong. Suppen får også et pluss for at den er lett å lage – ikke noe koking og røring, det er bare å kutte grønnsakene i biter og kjøre dem i foodprosessor sammen med krydder og væske. Nam!

Terningkast: Det hadde blitt en sekser om det var varmt ute!

Sagt om suppen:
– Vitaminbombe!
– 5 om dagen i suppeform.
– Vældi freskt!

Dagens gjestekommentar fra her Nedre Ånstad:
– Gasp…..atsjo!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s