Paradis-suppe

Dagens suppe er basert på en bønneblanding fra vårt lokale favorittsted: kaffebaren Miscela. Denne italienske suppen kan varieres i det uendelige. Eneste bøygen med suppen er at bønnene må legges i bløt noen timer før. Men, ærlig talt, det har du tid til. Vi spiste suppen vår i andre etage av Davidsenhuset. Garnityr og tilbehør: Parmesan, olivenbrød og basilikumolje, også fra Miscela (nam nam).

Ingredienser:
Paradis-suppe bønneblanding
Gulrot
Selleri
Hvitløk
Tomat

Smaksmessig var suppen veldig subtil. Det gjorde at smakene fra basilikumoljen og parmesanosten kom veldig godt fram. Det var spennende med alle bønnene, og de var kokt akkurat sånn at det ennå var litt motstand i dem. Suppeonsdag-gjengen mener at denne suppen får en ekstra stjerne i boka fordi den så lett kan varieres. Med bønnene som basis kan du lage en stor suppe, en liten suppe, en sterk suppe, en mild suppe – alt er mulig (og godt).

Terningkast: En veldig mettende og rustikk firer.

Sagt om suppen:
– Det her altså…Det her!
– Den var god med øl til.
– Jeg vil at det skal være mer! Mer!

Dagens gjestekommentar ved herr Nedre Ånstad:»
«Eksotisk husmannskost!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s