Kremet mais- og tomatsuppe


Etter en pause grunnet påskeferie er vi nå tilbake med en ny suppe. I dag ble det suppe i Elvebakken. De siste gangene har fargen vært noe utradisjonell, men denne gangen er vi mer tilbake i riktig fargeskala med kremet mais- og tomatsuppe. Oppskriften ble funnet i en kokebok om supper og brød.

Den bestod av:
Olivenolje
Grønnsaksbuljonterning
Løk
Tomater uten skall
Maispuré
Tomatpuré
Mais
Chilipulver
Créme fraiche

Dette var en smakfull og veldig tykk kremet suppe. Kraftig smak av tomat. Maisen og løken i suppen gav en fin brytning i den kremete konsistensen. Det som virkelig gjorde denne suppen var en dæsj med créme fraiche.

Sagt om suppa:
– Den var bedre nå enn for 5 minutter siden, er det mer igjen?
– Den var mektig og god
– Dette er en hardcore tomatsuppe

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s